Már egyáltalán nem meglepő, hogy Britney Spears a közösségi médiában enged teret az őrültebbél őrültebb megnyilvánulásainak, az elmúlt néhány nap –  vagyis talán inkább néhány óra – content áradata, azonban még a sokat látott rajongókat, követőket is megdöbentette. 

Egy kollégájára akadt ki

Britney tegnap ugyanis közzétett egy fotót, a posztban pedig keményen beleállt az egyik kollégájába, akit ugyan meg nem nevezett, de válogatott szitkozódások közepette küldte el a fenébe. 

Gyerünk r*banc tapsolj vissza nekem két percig (...) Olyan elegáns, híres ember vagy, te sz*rdarab...Végre kimondtam (...) Én is csak ember vagyok, mit is mondhatnék...B*szd meg!!!

– írta az énekesnő. 

Aggódnak a rajongók

A kommentszekcióban persze megjelentek az aggódó hozzászólások, az egyik követője például ezt írta: 

Hol vannak a barátok, hol van a férje? Ez őrület. Szüksége lenne egy nagyszerű terapeutára (...) Miért nem segít neki senki? 

Ráadásul az elmúlt pár órában nem ez volt Britney egyetlen bizarr posztja, nem sokkal a kirohanása után egy videót tett közzé, ahol egy menyasszonyi ruhában és fátyolban vonaglik:  

A felvétel mellé azt írta ez a dédnagymamájának a fátyla, a hozzászólók szerint azonban a felvétel nagyon ijesztőre sikerült. 

Ez furcsán hátborzongató. 

– olvasható az egyik hozzászólásban. 

Meztelen fotót posztolt 

Ha pedig azt gondolnád, hogy ezzel vége Britney ámokfutásának, akkor van egy rossz hírünk, ugyanis mindezek után még egy fürdőkádban pózolós, meztelen képet is kiposztolt. Már maga a fotó is sokkolta a rajongókat, ám a hozzáírt szöveg még ennél is megdöbbentőbb: 

Szeretek sz**ni !!! Ezek nem professzionális képek… nekem könnyű a sz**ás!!! Tapsolj tovább, ribi”

– írta az énekeső. 

Ezzel pedig a követőknél is betelt a pohár, volt aki egyenesen azt írta: valaki vegye már el tőle a telefonját. 

Egy másik kommentelő pedig így fogalmazott: 

Annyira szomorú lesz, ha valami történik vele, és a rajongói csak azt tették, hogy továbbra is támogatták a szeszélyes viselkedést. Teljesen megőrült. Olyan szomorú...

(via)