Megpróbálta tönkretenni Britney Spears esküvőjét az exe, Jason Alexander. A férfi és az énekesnő 2004-ben Las Vegasban házasodtak össze, ám a frigy csupán 55 óráig tartott. Most újabb részletek láttak napvilágot arról, miképpen zaklatja Britney-t a volt párja. 

A hálószobába is be akart törni 

Kiderült, hogy Britney exe az esküvő napján az énekesnő hálószobájába is megpróbált betörni. A szobában akkor bent volt Britney is, ám az ajtó zárva volt. A biztonsági őrt, aki a sztár biztonságáért felelt később kirúgták, amiért hagyta, hogy ez megtörténjen. A férfi azonban elárulta, hogy Jason Alexander nem szerepelt a vendéglistán, de ennek ellenére kereste Britney-t, mert sürgősen beszélni akart vele.

Börtönben marad

Az esküvő óta a férfi előzetesben van, hiába fellebbezett az ügyvédje azért, hogy kiengedjék. A szabadlábra helyezési óvadék egyébként 100.000 dollár, amit Jason Alexander nem tud kifizetni.

Ártatlannak vallja magát

Az énekesnő exe ellen súlyosak a vádak: zaklatás, birtokháborítás és vandalizmus miatt kell felelnie. Később pedig családon belüli erőszak miatt is eljárást indítottak ellene. A férfi azonban tagad mindent. 

Megviselték Britney-t a történtek

Habár szerencsére így is Britney életének egyik legszebb napja volt, amikor kimondta néhány héttel ezelőtt a boldogító igent Sam Asgharinak, de természetesen megviselték a történtek. Az énekesnő teljesen kiakadt az exe viselkedése miatt. 

Via