A napokban számoltunk be róla, hogy Britney Spears nyilvánosan, egy étteremben kapott mániás rohamot. Az aggasztó jelentetről több videó és kép is készült, a szemtanúk beszámolója szerint pedig az összefüggéstelenül halandzsázó énekesnőt a férje is faképnél hagyta. 

Megszólalt a férje

Mindezek után az egykori popdíva a közösségi oldalán folytatta az ámokfutást, ahol egy videót tett közzé, melyen nemes egyszerűséggel bemutatott a követőinek. Az eset kapcsán most megszólalt a férje, Sam Ashgari is, aki azt állítja, hogy egyáltalán nem volt dühös a feleségére, és nem hagyta ott, csupán azért ment ki az étteremből, hogy odavigye a kocsit. 

Tényleg frusztrált volt

Ashgari egyébként arról is beszélt, hogy igen, Britney nagyon frusztrált volt az étteremben, de mindig ez történik, amikor valaki levidózza, ugyanis nagyon érzékeny arra, ha a privát találkozói közben megzavarják. 

Romló mentális állapot 

Bár az éttermes incidenst  Britney férje igyekezett megmagyarázni, az elvitathatatlan tény, hogy az énekesnő mentális állapotával gondok vannak. Az Instagramon posztolt videói és képei tanúsága szerint legalábbis biztosan. Az énekesnő oldalán egy ideje nem is lehet kommentelni, vélhetően azért, mert megelégelte a mocskolódó hozzászólásokat. Persze sokan voltak, akik aggodalmukat fejezték ki a kommentszekcióban, a rajongók ugyanis aggaszttónak találják azt, ahogyan Britney viselkedik, s úgy vélik sürgősen segítségre volna szüksége. 

(via)