Fontos döntést hozott az esküvő előtt Britney Spears. Az énekesnő és férje, Sam Asghari házassági szerződést kötöttek a frigy előtt. A procedúra oka az volt, hogy a sztár elővigyázatos akart lenni, ugyanis korábban nem volt túl szerencsés a szerelemben.

Ez történne, ha elválnának

Ha valaha Britney és szerelme a válás mellett döntenek, akkor Sam egy fityinget sem kapna abból a pénzből, amit az énekesnő a házasságuk előtt keresett meg. Britney vagyona több, mint 60 millió dollár lehet. 

Hónapok óta dolgoztak az ügyvédek

Állítólag  Britney és Sam már a tavaly szeptemberi eljegyzésük után ügyvédeket fogadtak, akik elkészítették a szerződést. Korábban az énekesnő 28 éves férje is viccelődött az Instagram oldalán azzal, hogy természetesen kötnek házassági szerződést, ugyanis nem szeretné, ha az énekesnőé lenne a dzsipje és a cipőkollekciója. 

Új házba költöztek

Néhány nappal a házasságkötésük után Britney és a férje új otthont is vásároltak Calabasasban. Az érdekesség, hogy a luxusingatlan rendkívül közel van az énekesnő volt férjének otthonához. Azonban nagy valószínűséggel nem az exe miatt választott ilyen közel otthont magának, hanem azért, mert a fiai is ott élnek. 

Via