Kevin Federline Britney Spearsszel közös fiaikat is bevonta a dologba. 

Az énekesnő exe szerint Britney hónapokat óta nem látta a fiait, pedig csupán három percre laknak egymástól. Federline azt állítja, hogy a 15 éves Jayden és a 16 éves Preston az Instára feltöltött  meztelen fotók  miatt nem állnak szóba anyjukkal, sőt már Britney esküvőjére sem mentek el. 

Britney Insta-sztoriban reagált az esetre, és az egész helyzetet bántónak nevezte. 

Szomorúan hallom, hogy az ex-férjem úgy döntött: a nyilvánosság előtt vitatja meg az én és a gyerekeim kapcsolatát. Mint tudjuk, a tinédzser fiúk felnevelése senkinek sem könnyű feladat. Aggasztó, hogy a kijelentései az Instagram-oldalamon alapulnak, holott már jóval azelőtt mindent megadtam nekik. 

Második levelében  Britney  a 15 évig tartó gondnokságról is szót ejtett, ami után nehéz neki alkalmazkodni az új helyzethez. Aztán szüleit kezdte el hibáztatni, ugysanis szerinte anyja azt mondta neki, adja oda gyerekeit a volt férjének. 

Nem vagyok meglepve, hogy a családom is kivette a részét az interjúkból, és Federline-ék is. Egyáltalán nem vagyok meglepődve a viselkedésükön és azon a hozzáálláson, ahogy a küzdelmemet kezelték.

– mondta.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Britney exe jó kapcsolatot szeretne 

Britney  exe  egyébként a Daily Mailnek adott interjúban azt is elmondta, hogy szerinte az énekesnő apja, Jamie Spears megmentette a lánya életét, amikor a gondnoksága alá vette. Federline pedig szeretné, ha a fiai jó kapcsolatot ápolnának a nagyapjukkal a jövőben. 

Via