Egyre jobban  aggódnak a rajongók  Britney Spears miatt, aki a napokban már megint alaposan kiverte a biztosítékot a viselkedésével. 

Balhé az étteremben 

A minap a 41 éves énekesnő egy étterembe tért be a férjével, Sam Asgharival, ahol aztán jelenetet rendezett, sokak szerint, akik látták az esetet, mániás rohama lehetett. Britney ugyanis magából kikelve ordibált, a beszédéből pedig semmit nem lehetett érteni. A szüerreális pillanatokat a férje egy darabig csak tűrte, de aztán egyszer csak felpattant, és kiviharzott az étteremből. 

Bemutatott a rajongóknak

Az  énekesnő  ámokfutása azonban ezzel még nem ért véget, ugyanis az Instagramon is közzétett egy fotót, ahol nemes egyszerűsségel bemutat mindenkinek. 

Nem lehet kommentelni 

A megosztó videóhoz egyébként semmit nem írt, sőt még a hozzászólásokat is letiltotta. Kommentelni egyébként Britney egyéb posztjainál sem lehet újabban, nagy eséllyel megelégelte a mocskolódó beszólásokat. Bár azért, azt fontos megjegyezni, hogy a tartalmai hagynak kivetni valót maguk után, így valahol érthető volt a követők értetlenkedése. Az énekesnő ugyanis az utóbbi időben mintha egyáltalán nem lenne önmaga, egyik furcsa videó követi a másikat, sőt a múltkor napokra eltűnt, a fiókját pedig felfüggesztette. A rajongók közül többen kezték pletykálni, hogy Britney lehet már nem is él, de az éttermi parádé után ennek nem sok a valóságalapja. Annyi azonban biztos, hogy az énekesnő nincs jól, és kérdés: van-e bárki, aki tud neki segíteni?

(via)