Az egykori popdíva, Britney Spears  az év elején ment feleségül Sam Asgharihoz, az örömteli eseményt azonban beárnyékolta, hogy az énekesnő közvetlenül a szertartás előtt pánikrohamot kapott – erről, később a közösségi oldalán vallott. 

Pánikrohamot kapott 

Az énekesnő elmondása szerint a szertartás előtt nagyon ideges volt, pánikrohamot is kapott, valamint alig tudott lélegezni. 

Hú, idén férjhez mentem, de nem vagyok benne biztos, hogy teljesen jelen voltam, mert már három éve nem voltam igazán tudatos 

– írta akkor az Instagramon keresztül Britney. Az esküvőn egyébként olyan hírességek is részt vettek, mint Selena Gomez, Drew Barrymore, Paris Hilton vagy éppen Madonna. Britney egy Donatella Versace ruhában állt az oltár elé, a mesés ruhakölteményben pedig gyönyörűnek érezte magát. 

Beszólt a Stranger Things sztárjának 

Az azóta eltelt hónapokban Britney újabb és újabb információkkal sokkolja a követőeit, legutóbb például arról írt, hogy maradandó idegkárosodást szenvedett. A napokban pedig a Stranger Things fiatal sztárjának, Millie Bobby Brownak is üzent, azt követően, hogy az Eleven-t alakító tehetség azt nyilatkozta, szívesen alakítaná a popdívát a filmvásznon. 

Hallok olyankokról, hogy filmet akarnak csinálni az életemből...haver, nem haltam meg!!!

– írta Britney a közösségi oldalán. 

(via)