Megvolt Britney Spears és Sam Asghari lakodalma olyan vendégekkel, mint Madonna, Drew Barrymore, Donatella Versace és Selena Gomez. Utólag azonban lett némi dráma... nem abból, hogy ki volt meghívva, hanem abból, hogy ki nem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears bátyja, Bryan Spears 45 éves. Az ő barátnője mondta azt, hogy nem tudtak részt venni az esküvőn „scheduling conflicts” miatt – ilyenkor magyarul azt szokás mondani, hogy egyéb elfoglaltságok miatt (bár nem szó szerint ezt jelenti).

Hát erre Britney Spears elég keményen visszaszólt, hogy nem is voltak meghívva. A 40 éves énekesnő évek óta háborúban áll a családjával, és egyértelművé tette, hogy a testvérét sem akarta a násznép tagjai között látni.

Meg se voltatok hívva az esküvőmre, úgyhogy egyáltalán miért válaszoltok?? Tényleg azt hiszed, hogy azt akarom, hogy ott legyen a bátyám, aki még egy whikey-kólát se engedett nekem 4 évig... mi??? [...] Eldugtátok előlem a kávét és az alkoholt, mire hazaértem. Bántottatok és ezt te is tudod! [...] Tudom, hogy a vérem vagy és a testvérség egy mély kapocs, de egy családtag nem csinálna olyat a másikkal, mint amit ti tettetek velem!

– mondja Britney Spears a testvérének. Hát nem úgy néz ki, hogy egyhamar béke lesz a Spears családban.

Via