Britney Spears és Sam Asghari még 2016-ban találkoztak, amikor egy videóklipet forgattak. A pár azóta is együtt van, sőt 2021-ben a személyi edzőként dolgozó férfi a nagy kérdést is feltette a világhírű énekesnőnek. Idén azonban nagy veszteséggel kellett szembenézniük: Britney elvetélt az első közös gyermekükkel. 

Pozitívan tekintenek a jövőbe

A 28 éves Sam másfél nappal azután adott interjút, hogy elvesztették a kisbabájukat, ám a beszélgetés csak most látott napvilágot. A világsztár vőlegénye elárulta, hogy fiatalon szeretne édesapa lenni, de emellett fontosnak tartja, hogy ne legyen tabu téma a vetélés a mai világban. 

Pozitívan állunk a dologhoz. Ez olyasmi, ami sok emberrel megtörténik. És egy gyönyörű dolog, amit hallottam, az volt, hogy amikor a baba készen áll, jönni fog

- mondta Britney Spears vőlegénye.                   


A pénzügyekről is vallott

Az interjú során arról is vallott Britney vőlegénye, hogy miképpen tudják kezelni azt, hogy anyagiak terén más limitekkel rendelkeznek, hiszen az évek során az énekesnő Hollywood egyik leggazdagabb sztárjává nőtte ki magát.

Felosztjuk, hogy mikor ki fizeti a vacsorát. Közös bankszámlánk sincs. Én salátán, rizsen és kávén élek. Ez napi 16 dollárt jelent, tehát tudok gondoskodni magamról.. Sokat utazunk és egy olyan emberrel vagyok együtt, akinek nagyon drága az ízlése, de ha rajtam múlna akkor kevesebbet utaznánk és olcsó szállodákban szállnánk meg, tehát körülbelül napi 60 dollárból élnénk meg

 - nyilatkozta Sam Asghari. 


Az eljegyzési gyűrű története

Britney vőlegénye elárulta, hogy mielőtt tavaly ősszel megkérte az énekesnő kezét sokáig törte a fejét azon, hogy milyen gyűrűt is húzzon a kedvese ujjára. Arra gondolt, hogy a sztár az ízlése alapján biztosan nem akarna valami szuper nagyot és sztárosat. Hozzátette, hogy rengeteg híresség ingyen jut hozzá a milliódolláros eljegyzési gyűrűkhöz, ha cserében promotálják őket, de Sam azt akarta, hogy komoly jelentése legyen annak, hogy eljegyzi az énekesnőt. 

Via