Világsztárok gyerekének lenni hatalmas kiváltságokkal jár: ezt most Brooklyn Beckham is bebizonyítatta, aki Victoria Beckham és David Beckham fiaként meglehetősen sok olyan luxuskategóriás cucchoz hozzájutott az élete folyamán, amiért nem kellett különösebben megdolgoznia.

Egy influencer buktatta le új kocsijával

A minap például teljesen véletlen kapták lencsevégre egy majd félmilliárd (!) forint értékű McLaren P1 sportkocsiban, amit nagy valószínűséggel nem engedhetne meg magának, ha nem lennének világsztárok a szülei. Na, meg ha a feleségének nem lenne milliárdos üzletember az édesapja.

A tiktokker, nevezetesen Daniel Mac Beverly Hills egyik elit negyedében forgatott videót arról, milyen menő verdákkal is járnak a környék urai, miközben hirtelen felbukkant Brooklyn Beckham.

Teljesen zavarban volt Brooklyn Beckham

Mikor az influencer meglátta a 480 millió forintot érő kocsit, egyből odarohant hozzá, és mikor behajolt az ablakon, rádöbbent, hogy az autót nem más vezeti, mint Brooklyn Beckham!

Daniel Mac tiktokker először csak megdicsérte a kocsit, később viszont rákérdezett Brooklynnál, hogy miből telik neki erre, aki zavarában csak annyit válaszolt, hogy ő egy séf.

Wow, akkor minden bizonnyal te lehetsz a világ legjobb séfje!

– szúrt oda Daniel.

Hát, próbálkozom!

– válaszolta a zavarban lévő Brooklyn, aki hozzátette: ha szenvedélyesen szereted a munkádat és követed az álmaidat, akkor bármit elérhetsz. Hát, ha ő mondja!

A videó persze nagy botrányt kavart a rajongók körében és állítólag még David Beckham is kiakadt azon, milyen drága kocsival jár-kel a legidősebb fia...

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound - DANIEL MAC

Via