A közösségi oldalára feltöltött videóban könyörög a lesifotósoknak Bruce Willis felesége. Emma Heming azt követően tette közzé a felvételt, hogy pár héttel ezelőtt beszámoltak róla, hogy a legendás színész az afázián túl, demenciában is szenved. 

Súlyosbodott az állapota

Ahogyan azt mi is megírtuk Bruce Willis állapota súlyosbodott. Az afáziával küzdő színész ugyanis frontotemporális demenciával is küzd. Ez gyakorlatilag egy átfogó kifejezés az agyi rendellenességek egy csoportjára, ami az agy homlok- és halántéklebenyét fenyegeti. Ez röviden annyit jelent, hogy ezen lebenyek bizonyos részei sorvadni kezdenek, a zsugorodás következtében pedig beszédproblémák alakulhatnak ki, de akár személyiségváltozást is eredményezhet. 

Kiborult a felesége

A színész jelenleg a családjával tölti az ideje nagy részét, ám a napokban nyilvánosan is mutatkozott, a paparazzik azonnal lencsevégre is kapták. Willist Kaliforniában fotózták le, miközben  két barátjával találkozott Santa Monicában. A felesége azonban nagyon kiborult, hogy a lesifotósok a beteg férjét fényképezik, ezért most a közösségi oldalára feltöltött videóban könyörög nekik azért, hagyják ezt abba. 

Erre kéri a fotósokat 

Emma Heming arra kérte a fotósokat, legyenek tekintettel a férjére, és ne örökítsék meg minden mozdulatát. Mint mondja, a demencia miatt eleve nehéz kimozdítani otthonról a színészt, az ilyen attrocitások pedig csak még inkább elveszik a kedvét attól, hogy elmenjen a biztonságot nyújtó közegből. 

Láttam a szalagcímeket és egy videót is a férjemről, ahogy a barátaival megy kávézni. Azokkal a barátaival, akik egyébként fantasztikus munkát végeznek annak érdekében, hogy megóvják ót. Szóval ez most a fotósoknak és videósoknak szól, akik minél exkluzívabb felvételeket próbálnak készíteni a férjemről: tartsátok meg a távolságot! Tisztában vagyok vele, hogy ez a munkátok, de kérlek szépen, ne kiabáljatok oda a férjemnek, ne kérdezzétek meg, hogy van. Egyszerűen csak ne tegyétek, oké? Adjatok neki egy kis teret! 

– mondta a felvételen Emma, majd hozátette: 

Engedjétek meg a családunknak, vagy bárkinek, aki éppen vele van, hogy biztonságban eljuttassa őt A pontból B pontba.

(via)