Az afáziával, majd nemrégiben frontotemporális demenciával diagnosztizált Bruce Willis a családja körében ünnepelte a 68. születésnapját. 

Szomorú szülinap 

A kissé keserédes napon a felesége, Emma Heming egy érzelmes videót posztolt az Instagramon, melyben arról beszél, elképesztően szerencsések, ugyanis Bruce irányába hihetetlen szeretet érkezik a rajongók felől. 

Látom az üzeneteket, és történeteket, amiket megosztotok, és csak annyit tudok mondani: köszönöm

– írta a videó melletti posztban Emma, a felvételen pedig azt is elmondja, sírással kezdte a férje születésnapjának reggelét. 

Az emberek sokszor mondják nekem, hogy „ó, milyen erős vagy, nem tudom, hogy csinálod” Nos, a helyzet az, nincs választási lehetőségem 

– mondja a felvételen Emma, aki elimseri, igyekszik tartani magát, első roban a lányaik, a 10 éves Mabel és a 8 éves Evelyn miatt. 

Mindennap szomorú vagyok, mindennap bánatos vagyok, és ezt ma a születésnapján különösen érzem

– közölte a videón Emma, aki később egy emlékekből összeállított videót is megosztott. 

Ő maga a tiszta szeretet, és annyian szeretik őt is. Én is mindig szeretni fogom. Boldog születésnapott édeském. Az én születésnapi kívánságom az, hogy továbbra is imádkozzatok Bruce-ért, mert az érzékeny Halak lelke érezni fogja ezt. Köszönyöm szépen, hogy ilyen sokan szeretetitek és törődtök vele

– üzente a közösségi oldalon Emma. 

Demi Moore is velük ünnepelt

A legendás színész születésnapjáról a volt felesége, Demi Moore is posztolt a közösségi oldalán, a feltöltött videó tanúsága szerint az egész család Bruce köré gyűlt, így énekelték neki a Boldog születésnapot című dalt. 

Annyira örülök, hogy megünnepelhettünk ma téged. Szeretlek és szeretem a családunkat. Köszönöm mindenkinek a szeretetet és a jó kívánságokat. Mind érezzük őket 

– írta érzelmes bejegyezésében Demi Moore, akiről az a hír járta, hogy odaköltözött volt férje családjához, hogy segíteni tudjon az ápolásban, ám ezt Emma Heming tagadta. 

Lányai is köszöntötték 

Bruce Willist a lányai is felköszöntötték a közösségi oldalon keresztül, Scout egy hosszabb, megindító posztot tett közzé, valamint egy gyerekkori fotót mutatott a rajongóknak, ahol éppen apukája nyakában hajtotta álomra a fejét. 

Születésnapja van, ezért küldjétek el neki mindenszereteteteket, gyengédségeteket, törődéseteket és imátokat egy pillanatra! Boldog születésnapot az egyik legjobb barátomnak, a Halak királyának, a kettőség mesterének, az akcióhős ikonnak, a szelíd, lányos apukának. Micsoda kiváltság, hogy ez az ember az apám. Olyan sokat tanulhatok az életről, örömről, csintalanságról és művészetről általa. 

Apukáját az első gyermekével várandós Rumer is felköszöntötte, ő csak röviden ennyit írt az Instagram oldalán: 

Boldog szülinapot Apa! Szeretlek. Annyira menő vagy. 

Tavaly vonult vissza

Mint ismert Bruce Willis családja tavaly jelentette be, hogy a színész afáziával küzd, ezért visszavonul a színészettől. Néhány héttel ezelőtt pedig újabb sokkoló hírt közöltek, kiderült ugyanis, hogy a Dia Hard filmek sztárja frontotemporális demenciával is küzd, az állapota pedig egyre súlyosabb. Egyes állítások szerint a színész már a saját édesanyját sem ismeri mindig fel, jelenleg az idejének a nagy részét a családja körében, biztonságos környezetben tölti. 

(via)