Mint korábban beszámoltunk róla, Erzsébet királynő egészségi állapota aggodalomra ad okot: azonnal orvosi felügyeletet rendeltek ki mellé, a Buckingham-palota pedig közleményt adott ki a történtekről. 

Az egész világ Erzsébet királynőért aggódik

Már ekkor is ellepték a közösségi oldalakat az aggódó bejegyzések és kommentek, az emberek akkor eszméltek rá, hogy ezúttal valami komoly baj történhetett, amikor a királyi család tagjai sorban Erzsébet királynőhöz indultak.

Mi több, a BBC megváltoztatta a műsorrendjét, élő közvetítést sugároznak Balmoralból, valamint a Backingham-palota környékéről. Továbbá, a riporter azt a gyászruhát viseli, amelyet a csatorna egy királyi családi tag halála esetén elrendel. 

Hatalmas a tömeg a Buckingham-palotánál

Most ismét bebizonyosodik, hogy népe rajongásig szerette Erzsébet királynőt, ugyanis a hírek hallatán tömegek ültek autóba és hajtottak a palotához. Sőt, sokan az ország távoli pontjáról is útnak indultak, hogy személyesen legyenek jelen a Buckingham-palotánál ebben a kritikus időszakban. 

Többen feketét viselnek, nem titok, hogy sokan azt gondolják, órákon belül bejelenthetik Erzsébet királynő halálát. Időközben esni kezdett az eső is, ám ez sem tántorítja el az embereket a rendkívüli jelenléttől.

Mi több, már ki is helyeztek egy táblát, hogy a mai őrségváltás elmarad.