Darren Barnet az Én még sosem... (Never Have I Ever) című sorozat rajongóinak nagy kedvence: a Netflix 31 éves, amerikai sztárja jelenleg a széria utolsó évadára készül.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darren Barnet (@darrenbarnet)

És valami mást is forgat minden bizonnyal, azt pedig Budapesten, derül ki a napokban feltöltött Instasztorijaiból, amiket Darren Barnet volt olyan kedves és elmentett neked, úgyhogy ide kattintva bármikor meg tudod őket nézni.

A sorozatbéli Paxton Hall-Yoshida a Deák térről tett közzé pár posztot, és azzal kezdi, hogy még sosem volt Európában, sem pedig más helyen, ahol ekkora lenne az időeltolódás Amerikához képest. A srác így aztán eléggé küzd az alvással, erről szól a legtöbb videója: reggelig nem tud aludni, aztán viszont délutánig szunyál.

Reggel 8-ig nem tudtam elaludni. Fél órája ébredtem fel, este fél hat, vacsoraidő van! Most mit csináljak? Tudod milyen, amikor az ember felébred egy délutáni szunyából, és nem tudja, hogy hol van, kicsoda ő, mi valós és mi nem? Hát nagyjából így érzem magam most folyamatosan. Vacsoraidő van? MIII??? De imádom, milyen szárazon válaszol mindenki arra a kérdésemre, hogy akkor most mit csináljak: »hát vacsorázz meg!« Úgyhogy úgy néz ki, hogy akkor most reggelizek egy kis pörköltet. Sose gondoltam, hogy egyszer ezt fogom mondani

– meséli Darren Barnet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darren Barnet (@darrenbarnet)

Ha tényleg dolgozni jött Budapestre, akkor jobban teszi, ha a feje tetejére állt időrendjét minél előbb rendbe teszi, mert a dolgozással valószínűleg még egy színész számára is összeegyeztethetetlen, hogy az ember vacsoraidőben kel fel. Barnet ezért úgy döntött, hogy kipróbálja, hogy egy átvirrasztott éjszaka után megpróbál reggel nem lefeküdni, hanem alvás nélkül kibírni a következő estig. Legutóbbi sztorijából úgy tűnik, ez végül sikerült neki, úgyhogy szerettel várjuk a következő budapestes posztjait!