ByeAlex élete nagyon úgy tűnik, kerekebb mint valaha. Az X-faktor mentora, teltházas Park koncerteket ad, és nem mellesleg a szerelem is rátalált. 

ByeAlex számára Benjamina az igazi

Ugyan sok dalában őszintén vall arról ByeAlex, hogy nem könnyű vele ha kapcsolatban van, nagyon úgy tűnik, Benjamina végleg elrabolta a szívét. Az gyönyörű modell nemrég az előadó új videóklipjében is feltűnt, ha pedig nem tudtad volna, megismerkedésük is egy ByeAlex kliphez vezethető vissza. A barna szépség ugyanis a zenész egyik videóklipjének forgatásán ismerkedett meg a mentorral. 

ByeAlex egyébként mindenidők legsikeresebb magyar X-faktor mentora, ugyanis háromszor is az ő mentoráltja nyerte meg a tehetségkutatót. A USNK, Ruszó Tibi és ALEE is vele dolgoztak a műsor alatt.

Egy kis lazítás az élő adások előtt

Hamarosan újra bele kell vetnie magát a munkába, az X mellett pedig az izgalomfaktor is garantált: idén megszűnnek a kategóriák, minden mentor maga küzd meg a versenyzőkért. ByeAlex már a nyáron kiválasztotta, kikkel szeretne dolgozni, a TOP12-vel pedig lassan elkezdik a munkát, amíg a válogatók és a tábor, valamint a mentorház látható a képernyőn.

Nem csoda, ha a mentor szeretne egy kicsit pihenni a nagy hajtás előtt, és szeretne még kicsit kettesben lenni szerelmével, mielőtt elkezdődik a  11. évad  legkeményebb része: az élő adások. 

ByeAlex és Benjamina a mesébeillő Mykonosra utaztak, a közzétett fotók alapján pedig nagyon úgy tűnik, élvezik a romantikus utazást.