A Celeb vagyok, ments ki innen! talán leghátborzongtóbb feladatán vannak a túl a versenyzők: Ádám valósággal úgy érezte, hogy apokaliptikus filmbe csöppent, Vanda pedig leszögezte, hogy bár nem klausztrofóbiás, pánikba esett volna, ha nem áll ilyen jól neki a múmia szett. 

Múmiát csináltak belőlük 

A celebek kincsvadászaton vetten részt, ahol okosnak és gyorsnak kellett lenniük, különben döbbenetes dolog várt rájuk. Curtis megugrotta feladatot, a többiekre azonban nehéz sors várt, hiszen nem teljesítettek jól. Sebestyén Balázs és Vadon Jani ezután múmiát csinált a sztárokból, Vanda nem is nagyon örült mindennek, de Balázs szavai, mi szerint nagyon jól néz ki, egy kicsit megnyugtatták. 

Horrorisztikus pillanatok 

Az izgalmakkal teli játék után visszatértek a játékosok a táborba, de nem a megszokott módon. Ugyanis múmiaként mehettek vissza, a látványtól pedig Ádám úgy érezte, mintha mintha egy apokaliptikus filmbe csöppent volna:

Horrorisztikus élmény volt
 

– fejtette ki Ádám. A színész nem akarta elhinni, hogy a textilbe tekert testek nem másé, mint Vandáé és Fecóé, sőt folyamatosan szörnyű gondolatai támadtak, nem tudta mire vélni ezt a szürreális jelenetet.  Azért persze a furcsa pillanatok viccesen zárultak, hiszen Ádám felvetette, Fecót hagyják még egy kicsit ebben az állapotban. 

Gondoltam egy kicsit így megszadizom az én cimborámat. 

(via)