Tegnap lezajlott a Celeb vagyok, ments ki innen történetének legdurvább bátorságpróbája - legalábbis Sebestyén Balázs szerint. 

Hatan mentek bátorságpróbára a Celeb vagyok, ments ki innen-ben

Az új évad egyik különlegessége, hogy a bátorságpróbák már nagyrészt csoportokban történnek, nem pedig egyedül. Tegnap például hatan mentek csillagvadászatra, Fecó és Gergő mindenféle bogarakat kellett, hogy fogyasszanak, amíg Nini, Veca, Curtis és Jázmin erőnléti próbán voltak. 

A feladat pedig annyira kiborította a négyest, hogy többen is a sírás határán voltak, végül csak Veca tudta teljesíteni azt. És ugyan veszélyes volt a kihívás, elsőre úgy tűnt, senkinek nem sett baja. Mikor visszaértek a táborba azonban kiderült, hogy Jázmin nagyon rossz állapotban van. 

Jázmin nagyon rossz állapotban van

A szépségkirálynő a hátát fájlalta, az  extrém megpróbáltatás miatt,  szinte mozogni sem tudott. A fájdalom miatt azonnal lefeküdt, és dzsungeltársa, Schumacher Vanda segített neki, aki még meg is etette egy kis babbal. 

Jázmin bevallása szerint nagyon meghatotta, hogy a szenvedései alatt mellette álltak társai, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy azóta jobban van-e, vagy állapota esetleg veszélyeztetheti a versenyben való részvételét.