Hogy a Celeb vagyok, ments ki innen új szériájában Molnár Nini és Gergő gazda kifejezetten szimpatikusak egymásnak, azt csak az nem látja, aki nem akarja. A divattervező már az érkezéskor is Gergőnél kereste a biztonságot, mostanra pedig újabb szintet lépett kettőjük kapcsolata.

Azonnal felfigyelt Molnár Ninire a gazda

Molnár Nini egy mindent átmozgató edzéssel kezdte a napot a dzsungelben, a látvány pedig kifejezetten tetszett a fiúknak, főleg Gergő gazdának, aki hangot is adott ennek. 

Amikor a Nini meg a Rita elkezdtek edzeni, hú, hát én ilyet még az életben nem is láttam. Bár lehet, pár nap múlva jobban beindítja majd a fantáziámat, mert régebb óta leszünk itt. Meg hát tetszik, ahogy (Nini) csipkelődik, úgyhogy meglátjuk, mi lesz

— nyilatkozta Gergő gazda a riport szobában, ám Nini más módot választott, hogy kifejezze érzéseit, ő pótanyukájával, Janicsák Vecával osztotta meg, mit gondol. 

Nini azonnal kikérte dzsungeltársa véleményét

Az énekesnő ugyanis nagyon meglepődött, hogy a páros összebújva töltötte az éjszakát, így azonnal tudni akarta, mi folyik itt. 

Gergő nagyon cuki, imádom. Nagyon jóba lettünk. Rá lehet jó számítani, férfierőt és biztonságot ad

— kezdte a vallomást Molnár Nini, aki nem lepte meg Janicsák Vecát, aki azonnal rá is kontrázott.

De Gergőnek te bejössz!

Nini úgy tett, mint akit meglepnek Veca szavai, és ugyan lehet, hogy ő tényleg kétkedett, láthatóan örült neki, hogy az énekesnő így látja.

Mi? Szerintem ilyen baráti, nem?

Persze Janicsák Vecának erre is volt egy válasza:

Szerintem ez tipikusan olyan, hogy ha akarod baráti, ha nem azt akarod, akkor nem baráti. 

Molnár Nini ezután azt is kifejtette, hogy Gergő gazda érettebb a kortársainál, és a mai 30-as pasiknál, valamint hogy nagy nyugalommal tölti el, hogy biztonságba érzi magát mellette. És ugyan leszögezte, hogy nem pasizni jött, valószínűleg ez a történet sok nem várt eseményt hoz majd még.