Birtokba vették a tábort a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadának lakói, és ugyan az első nap még a lehető legnagyobb békében és egyetértésben telt, a második napra már balhéból sem volt hiány. 

Pár négyzetméter paradicsom a Celeb vagyok, ments ki innen táborában

Az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! tábora nem éppen a luxusról és a fényűzésről szól. Mutatják ezt az ágyak is, amelyeken sokszor, mint például az első éjszaka is, bőrig ázva kell aludniuk a sztároknak. 

Mentesülnek viszont a zord körülmények alól azok, akik a hacienda lakosai lehetnek. Ez egy privát kis sziget a táboron belül, egy takaros, kényelmes kis ággyal, privát WC-vel és fürdővel, és ami a legfontosabb: a terület fedett. Az érkezéskor még önkéntes volt a döntés, ki lakhat ott, így Molnár Nini és VV Merci, azaz Cedes vették birtokba a luxuslakosztályt. 

A szabály értelmében tehát csak ők lehettek ott, mások nem mehettek fel az elkerítettt területre, és nem használhatták az ott található használati tárgyakat. 

Schumacher Vanda öntörvényű, és ezen semmi és senki nem változtathat

Nem nagyon foglalkozott ezzel Schumacher Vanda, aki arra kérte Mercit, engedje fel a haciendába, hogy a tükör előtt megfésülködhessen. Cedes bele is egyezett, ám a felháborodás a táborlakók részéről nem maradt el. 

Ők ugyanis úgy gondolták, hogy ezzel már szabályt szeg a szőke színésznő, ami alapesetben nem érdekelte volna őket, ám attól tartva, hogy őket is megbüntetik majd, hangot adtak a felháborodásnak. 

Vanda és Merci azonban nem értettek velük egyet, és határozottan kiálltak az igazuk mellett, szerintük túldramatizálják a versenytársak a szituációt, hiszen ők csak beszélgetnek a területen, szabálysértésről szó sincs.

Nos, az biztos, hogy sem Schumacher Vanda, sem Merci nem fogják vissza magukat a dzsungellét alatt, még akkor sem, ha ezzel kivívják a csapattársak ellenszenvét. 

Videón a nagy port kavaró jelenet: