A Magic Mike főszereplője, Channing Tatum a Vanity Fairnek adott interjút, melyben több személyes témát is érintett: beszélt egybek között a Jenna Dewan-vel való válásáról, az apaságról, valamint a jelenlegi kapcsolátról  Zoe Kravitz-vel, valamint azt is elmondta, hogy tervez-e újra nősülni, sőt a Ghost remake-jének terveibe is beavatta az olvasókat. 

Újraalkotná a Ghostot

A színész a magazinnak adott nagyinterjújában elárulta, hogy a produkciós cégével, a Free Associationnel tervezik újraalkotni a Ghost című sikerfilmet. Bár a projekt még nagyon kezdeti szakaszban jár, a film jogait a cég birtokolja, Tatum pedig azon munkálkodik, hogy megtalálja a filmnek azt a verzióját, ami a mai korban is helytálló, és mellőzi az eredetiben látható problémás sztereotípiákat. 

Valami egészen mást fogunk csinálni. Van jó pár dolog, amin változtatni kell

– mondta a tervek kapcsán. 

A válása

A színész a lapnak a munkássága több filmkét is kiemelte, beszélt egyebek között a Magic Mike-ról és annak hibáiról, de azt is elárulta, mennyire nem akart G.I. Joe: A Kobra árnyéka című filmben szerepelni. Ezen túlmenően a magánéletét érintő kérdésekre is válaszolt, elmondta, mennyire nehéz volt az időszak, amikor elvált Jenna Dewan színésznőtől. Elárulta, sokáig küzdöttek a kapcsolatukért, de végül be kellett látniuk, hogy teljesen máshogy gondolkodnak, más irányban tartanak. 

A színész a lányával való kapcsoláról is vallott, elmondta, hogy a válás után minden idejét Everly-nek szentelte. 

Ez volt a lehető legjobb dolog, amit valaha is tettem. Mert az együtt töltött idő alatt, a legjobb barátok lettünk.

Az új szerelem 

Az új kapcsolatáról is beszélt, Channing ugyanis 2021 óta Zoe Kravitz-vel randizik, s bár jól érzik magukat együtt, a színész nem tudja, hogy valaha újra megházasodik-e. 

Nehezek számomra a kapcsolatok, annak ellenére is, hogy alapvetően monogám vagyok. 

– magyarázta a színész, akiről elképesztő fotók is bekerültek a Vanity Fairbe, a felvételeken gyakorlatilag felsimerhetetlen. 

Nem tetszik az embereknek 

A fotók láttán a kommentelők is kiakadtak, számos hozzászólás érkezett azzal kapcsolatban, hogy bár az inerjú zseniális lett, ezek a képek nem sikerültek jól. 

A cikk fantasztikus. A smink, a ruha styling és a fotózás nem vonzó 

– írta az egyik hozzászóló. 

Ez az egész kinézet egy káosz. Miért csinálták ezt vele? 

– fogalmazott egy másik. 

Menj haza divat be vagy rúgva

– írta egy harmadik. 

(via)