Emlékszel még arra, amikor a platina jubileumon Lajos herceg annyira viccesen viselkedett, hogy a róla készült fotók bejárták az internetet? A királyi család újra ebben a cipőben jár, most Charlotte hercegnőnek köszönhetően. 

Lajos herceg után Charlotte hercegnő sem uralkodott magán

Korábban Lajos herceg fotói bejárták az internetet. Az ifjú királyi családtag nem szeretett volna nyugodtan ülni, ezért grimaszolt, kiabált, úgy viselkedett mint minden normális gyerek, akinek nincs kedve éppen valamihez. Katalin hercegné mondhatott bármit, nem hallgatott rá, most pedig úgy tűnik, hogy Charlotte hercegnő révén ismétli magát a történelem. 

Katalin hercegné, Vilmos herceg és  a kis Charlotte hercegnő egy úszóverseny nézőiként látogattak a birminghami Sandwell Aquatics Centre-be, és nagyon úgy tűnik, a kislány imádta a programot!

Igazi kisgyerekként viselkedhetett Charlotte hercegnő

A család tagjai folyamatosan megvitatták a látottakat, a szülők előszeretettel magyarázták el a kis hercegnőnek, hogy éppen mi történik, és melyik versenyzőről mit kell tudni. 

Charlotte hercegnőt pedig teljesen lenyűgözték a látottak, erről tanúskodnak a róla megjelent, az eseményen készült fotók is. Mint Katalin hercegné legfrissebb interjújából kiderült, Charlotte hercegnő nemcsak nézni szereti a sportokat, de aktívan művelni is. A kedvence a torna, és idejének jelentős részét kézenállva tölti - mesélte nevetve Katalin hercegné. 

Via