Most került a mozikba a Thor: Szerelem és mennydörgés című film Chris Hemsworth és Natalie Portman főszereplésével, volt is nagy vörösszőnyeges premier. A két sztár persze mindent megtesz a legújabb szuperhősös mozi népszerűsítéséért, és Natalie Portman többek között a brit Capital FM-en is beszélt a forgatásról.

Az előzmények közé tartozik, hogy Natalie Portman 8 éves kora óta vegetáriánus. Aztán elolvasta az Állatok a tányéromon című könyvet Michelle Williams exétől, Jonathan Safran Foertől, és innentől kezdve teljesen kiiktatott minden állati eredetű táplálékot az étrendjéből, azaz vegán lett. A könyvből készült film elkészítésében Natalie Portman is részt vett.

Mindezt tudta róla Chris Hemsworth is, és a forgatáson nem akarta, hogy probléma legyen, vagy partnernője kellemetlenül érezze magát. Natalie Portman így meséli el, hogy a filmbéli Thor hogyan készült fel a csókjelenetre:

azon a napon, amikor a csókjelenetet forgattuk, nem evett húst aznap, mert vegán vagyok. És ő egyébként pedig félóránként húst eszik. Szóval ez nagyon figyelmes volt tőle. Nem szoktam ilyesmiken felháborodni vagy fennakadni, de ő nagyon figyelmes volt. Általában véve mindig nagyon rendes.

Ehhez Tessa Thompson, a film másik színésznője még a következőt fűzte hozzá:

nem is tudtam, hogy kibírja hús nélkül. Reggelire kb. egy bölényt szokott megenni. Nagyon aranyos tőle.

via GIPHY

Ha még nem láttad volna, itt a vegán csókot tartalmazó Thor: Szerelem és mennydörgés trélere.

Via