A Riverdale sztárja, Cole Sprouse egy interjúban árulta el, hogy ő és az ikertestvére, Dylan arra kényszerültek, hogy gyerekszínészként dolgozzanak. 

Kényszerítették őket

A színész a Call Her Daddy podcastban beszélt egyebek között a Lili Reinharttal korábbi kapcsolatáról, valamint felfedte azt is, hogy az anyja, Melanie Wright kényszerítette őt, és a testvérét arra, hogy gyerekszínészek legyenek. Erre azért volt szükség, mert a család nehéz anyagi helyzetben volt akkoriban. 

Világhírnév

Az ikrek a Zack és Cody élete című sorozatnak köszönethetően tettek szert világhírnévre, de előtte még szerepeltek Adam Sandler oldalán is az Apafej című filmben, bár ott ugyanazt a karaktert alakították mindketten. Sőt, korábban a Jóbarátokban is felváltva játszották el Ross fiát, Ben-t. A fiúk azonban önszántukból nem biztos, hogy ezt akarták volna, legalábbis erre utalt a friss interjújában Cole, aki arról beszél, hogy az anyjuk pénzügyi kihívásai és mentális problémái miatt kényszerültek arra, hogy gyerekszínészként dolgozzanak. Később egyébként a fiúk elkerültek az anyjuktól, az apjuk ugyanis megkapta a teljes felügyeleti jogot, amikor ők 10 évesek lettek. 

Mindent pénzt elköltött 

Sprouse azt is elárulta, hogy eddigre az anyjuk minden keresetüket elköltötte, így semmit nem tudtak anyagilag felmutatni a karrierjük korábbi szakaszaiból. A színész továbbá arról is beszélt, hogy mindössze 8 hónaposak voltak Dylan és ő, amikor az anyjuk kvázi munkára fogta őket. 

A bátyámat és engem 8 hónapos korunkban az anyánk színre vitt, mert pénzre volt szükségünk

– mondta majd kiemelte: 

Soha nem döntöttem úgy, hogy művész vagy színész leszek. Soha nem volt ez a szenvedélyem. 

(via)