A focista szerelme a netflixes dokumentumfilmjében árul el intim részleket. Georgina Rodriguez ugyanis még azt is elárulja, melyik az a szokatlan hely, ahol szexelt Cristiano Ronaldoval. 

Intim részletek 

A sztár labdarúgó párja az Én, Georgina című dokumentumfilmben fed fel részleteket a magánéletüket illetően, az egyik epizódban pedig arról a szokatlan helyről is lerántja a leplet, ahol Cristianóval egymásnak estek. 

A fürdőben estek egymásnak

Az influenszer ugyanis elárulta, hogy egyszer miután hazaért egy tengerparti úszkálásból, a fürdőben lettek egymáséi a focistával. Azonban nem ez az egyetlen dolog, amiről Georgina beszél a friss évadban, Ronaldo szerelme ugyanis mesél az elmúlt egy év nehézségeiről, valamint újszülött babája elvesztéséről is. 

Magánéleti válság 

Továbbá elárulja a részekben azt is, miért döntött úgy, hogy felújítja a madridi házukat. A modell szerint az otthon egyáltalán nem volt családbarát, ezen pedig változtatni kellett, hogy a gyerekek számára is élhető legyen. Georgina maga felügyelte a felújítási munkákat, hogy minden abban az ütemben és azon tervek szerint haladjon, ahogyan azt ő elképzelte. 

(via)