A Manchester United sztárja, Cristiano Ronaldo a Piers Morgannek adott interjújában elmondta, hogy részvétnyilvánító levelet kapott a királyi családtól, kisfia, Angel tragikus halálát követően. A sztárfocista arról is beszélt, nagyon meglepte a nemes gesztus. 

Levelet kapott a királyi családtól 

Cristiano Ronaldonak még áprilisban születtek ikrei, ám a kisfiú, Angel tragikus módon elhunyt. A család érhető módon összetört, s bár tartotta bennük a lelket, hogy újszülött kislányuk egészséges, gyászuk a mai napig nem múlt el. 

Ronaldo a napokban adott interjút Piers Morgannak, akinek egyebek között arról is vallott, hogyan mondták meg a többi gyereküknek, hogy testvérük meghalt, valamint arról is beszélt, hogy a tragédiát követően részvétnyilvánító levelet kapott a néhai II. Erzsébet királynő családjától, amiben támogatásukat fejezték ki a futballsztár felé. 

Az interjú során Ronaldo meg is ragadta az alkalmat, hogy kifejezze háláját, azt mondta: 

Most lehetőségem van rá, hogy megköszönjem az egész angol közösségnek, hogy akkor segítettek nekem. Nagyon köszönöm. 

A legnagyobb fájdalom 

A focista nem titkolja, kisfia elvesztése volt élete legrosszabb pillanta, azóta, hogy az édesapja elhunyt. Ami pedig a legjobban fáj neki, hogy valójában a mai napig nem tudják, pontosan, miért történt a tragédia. 

Georginának is nekem voltak nehéz pillanataink, mert nem értjük, miért történt ez velünk. Nehéz volt, hogy őszinte legyek, nagyon nehéz volt megérteni. 

Ronaldo azt is elmondta, hogy a kisfia hamvai – csakúgy mint az édesapjáé – otthon vannak vele, a házban. 

Ez olyasvalami, amit életem hátralevő részében magamnál szeretnék tartani. Van egy kis templomom a földszinten, egy kis kápolna, ott van édesapám és a kisfia, mindig mellettem vannak. 

 (via