Lezajlott a Dancing with the Stars első élő showja, és meglepetésekből nem volt hiány. Mindenkit sokkolt, hogy elsőként Rubint Réka, és a bajnok Andrei Mangra távoztak. A páros úgy érzi, mindent megtettek, hogy döntőbe juthassanak, ám ez nem volt elég. A  nézők a veszélyzónából Berki Renátát és partnerét juttatták tovább a második adásba. A hangulat ugyan nem ekkor volt a tetőfokán, azért boldog percekből sem volt hiány.

Csobot Adél és partnere nyerték az estét a zsűri szerint

Az este legnagyobb meglepetése Csobot Adél és Hegyes Bertalan produkciója volt, ugyanis az énekes-színésznő egy profi táncoshoz méltó jive-ot mutatott be. A produkció sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a zsűri lista élén végeztek. 

Az internetet azóta is ellepik a produkciót dicsérő hozzászólások, ám nem csupán emiatt került Csobot Adél a népszerűségi lista élére.

Csobot Adél hihetetlen formában van

Az énekesnő eddig is szuper formában volt, ám most mindenkit meglepett, mennyit változott a felkészülés során. Csobot Adél teste rengeteget formálódott a tánc által, és az emberek megdöbbentek, hogy a kétgyermekes anyuka ennyire remek formában van. 

Az biztos, hogy Csobot Adél nagyon komolyan veszi a munkát, sokszor még partnerét, Hegyes Bertalant is túlszárnyalja energiájával, így nem csoda, hogyha az emberfeletti munka a testén is meglátszik.