Csobot Adél minden túlzás nélkül az idei Dancing with the Stars egyik legnagyobb közönségkedvence. Ez pedig azt is jelenti, hogy amennyiben valami méltatlan dolog történik vele, azonnal egy hadseregnyi kommentelő áll ki mellette. 

Csobot Adél eddig mindkét adásban győzött

Az első két adásban sikerült megnyernie a zsűrilista szerint a DWTS napi versenyét Csobot Adélnak és párjának, Hegyes Bercinek. A táncverseny kifejezetten jól jött a színésznőnek, ugyanis tehetsége annyira lenyűgözte a nézőket, hogy még azok is a szívükbe zárták, akik eddig kevésbé kedvelték. 

Ritkán látni ilyen, de a kommentszekciókban nem ritka, hogy a nézők arról vallanak, nem szimpatizáltak eddig Adéllal, de a tehetségéhez kétség sem fér, és elismerik, szurkolnak neki. Nem túl gyakori, hogy valaki pillanatok alatt ilyen komolyan megváltoztassa a róla kialakult véleményeket, méghozzá pozitív irányban. 

Fellázadtak a kommentelők

A harmadik adásban azonban hiába mutatott be lenyűgöző kortárstánc produkciót a páros, tőlük szokatlanul a második helyen végeztek 35 ponttal. Mikes Anna és Kökény Attila nyerték a napot 36 ponttal, ez pedig sokak szerint igazságtalan. 

A kommentelők felháborodtak, mert a legtöbben úgy gondolják, ismét Adélt és Bercit illette volna meg az aranyérem. A véleményeket a likeok száma is igazolja, ugyanis Csobot Adélék produkciója toronymagasan vezet minden social platformon is. 

Az biztos, hogy a nagykárolyi lány annyira magasra tette a lécet, hogy a nézőkben nincs kegyelem: a legjobb produkciót várják tőle minden héten.