A Dancing with the Stars a végéhez közeledik, most már csak három páros van versenyben a győzelemért. Köztük Csobot Adél és Hegyes Berci is, akiknek az eddigi teljesítményük alapján minden esélyük megvan rá, hogy nyerjenek. 

Lenyűgözték a zsűrit

A múlt heti 40 pontos rumbájuk után a páros ezúttal is lenyűgözte a zsűrit, akik ezen a héten Gabriela Spanic-val kiegészülve pontoztak. A telenovella-sztár ugyanis ismét visszatért Magyarországra, hogy csatlakozzon a műsorhoz. 

Gabriela Spanic is imádta

Spanic idén is remekül érezte magát Csobot Adélék tánca pedig egyenesen lenyűgözte. Adél és Berci bécsi keringője után alig találta a szavakat, a színésznő így fogalmazott: 

Nagyon örülök, hogy téged is megismerhettelek Adél. Úgy látlak téged, mint egy kislányt (...) Az ég itt van veled, annyira megleptél engem, annyira felemelő téged látni, gyönyörű színésznő vagy és fantasztikus táncos. Itt kijelentem, hogy olyan karrier áll előtted, ami rendkívül és nagyon sok sikerrel lesz kikövezve. Nagyon tetszik a személyiséged, az hogy nevetős vagy, ott élsz a színpadon. Nagyon köszönöm neked, hogy ennyi tehetséggel megajándékoztál minket. 

Adél és Berci keringője