Hónapok óta éjjel-nappal próbálnak a Dancing with the Stars versenyzői, köztük Csobot Adél és Hegyes Berci is, akik most hangot adtak fáradtságuknak. Sőt,  Csobot Adél  egy fontos kérést is intézett a rajongókhoz. 

Csobot Adél és Hegyes Berci döntőznek a hétvégén

Csobot Adél hétről hétre a maximumot hozza Hegyes Berci oldalán, ők hozták el az első maximális 40, majd 50 pontot is. A színésznő tánctudását, energiáját minden adásban nagyra értékelik, és sokan úgy érzik, ő messze a legesélyesebb a győzelemre. 

Ugyan a parketten mindig a legjobb tudását adja, a széles mosoly mögött kemény munka, rengeteg áldozat és küzdelem áll. Most egy Instagram Storyban vallott Csobot Adél és Hegyes Berci arról, hogy a fináléra való készülődés eddig magasan a legkimerítőbb feladat. 

Csobot Adél cuki dologra kérte a rajongókat

Hegyes Berci csak egy egyszerű kérdést tett fel Csobot Adélnak:

Hogy vagy Adél?

Csobot Adél  azonban őszintén elmondta, hogy mit érez most. 

Hú, én nem tudok már beszélni sem, annyira fáradt vagyok. Az a baj, hogy ez olyan klisé már, hogy mindig ezt mondjuk, hogy fáradtak vagyunk, de most vagyunk a lehető legfáradtabbak, amióta ez az egész elkezdődött. Ez a hét, ez kegyetlen. Sűrű, feszes tempójú, levegőt sincs időnk venni. Küldjétek az energiát, vagy legalább rajzokat, vagy aranyos videóüzeneteket, amiben elmondjátok, hogy mennyire szurkoltok.