Csobot Adél és Istenes Bence hosszú idő után új vloggal jelentkeztek, ahol egy hatalmas hírt is bejelentettek: vidéken kezdenek új életet. 

A Balatonra költözik Csobot Adél és Istenes Bence

A szerelmespár megmutatta a Balaton-felvidéki házat, amelynek ugyan hatalmas kertje van, felújításra szorul. Csobot Adél és Istenes Bence azt remélik, augusztusra elkészülnek a munkálatokkal, és be is költöznek a vidéki ingatlanba. Ismerőseik már nem ezen a véleményen vannak, ám a sztárpár mint mindig, most is nagyon lelkes és pozitív!

Csobot Adél és Istenes Bence elérzékenyülve mesélték el a nagy hírt, hogy megvásároltak egy vidéki házat, ahol végre egy teljesen más életmódot is megmutathatnak a gyerekeiknek, akik miatt különösen fontos számukra ez az életre szóló döntés.

Az elmúlt években már kacérkodtunk ezzel a gondolattal. Mi nagyon szeretjük a vidéki létet, a vidéki embereket, az ő lelkületüket, ezeket az energiákat. Amióta gyerekeink vannak, azóta vágyunk rá, ők motiváltak minket, hogy megadjuk nekik ezt az életmódot. 

—mesélte Csobot Adél, aki azt is bevallotta, hogy nem ez az első eset, hogy vidéken próbálnak szerencsét.

Németországban kipróbáltuk már a vidéki életet, így van viszonyítási alapunk. De most léptünk a tettek mezejére. Vettünk egy kis házikót, amit fel kell újítani. Teljesen zölfülűként csináljuk, úgyhogy lesz ennek mélysége és magassága, de mentségünkre szóljon, hogy mindennek utána néztünk. 

Csobot Adél könnyek között mesélt

Csobot Adél és Istenes Bence azt is elárulták, hogy szeretnének aktívan részt venni a munkálatokban, hogy ez a ház tényleg az övék legyen, és a falak mesélni tudjanak majd.

Minden szeretetünk és energiánk benne lesz ebben a következő hónapokban, a kőkemény része most vár majd ránk. A gyakorlatban is szeretnénk részt venni minden folyamatban, akár a gyerekekkel is. Hogy látszódjon, hogy ez a ház vagyunk mi, és ez az udvar vagyunk mi. 

Csobot Adél hangja többször is elcsuklott a videó alatt, ám akkor sírta el magát, amikor arról beszélt, hogy gyakorlatilag ez az utolsó pillanat, amikor egyben látjuk ezt a 30 éves házat, amikor még a múltat jelenti. Később megérkeztek a kivitelezők is, akik videóban is ígéretet tettek Csobot Adélnak és Istenes Bencének, hogy augusztuban költözhetnek. Idén augusztusban.