Dallos Bogi élete hatalmas változásokon megy keresztül, most pedig úgy döntött, a hajára is ráfér egy kis megújulás. 

Dallos Bogi bevállalta: teljesen megújult külseje

A korábbi X-faktor mentor sosem volt a végletek embere, Dallos Bogi mindig is elegáns, kifinomult ízléséről volt híres. Szereti a letisztult, mégis csinos ruhákat, de akár egy kényelmes melegítőbe is utcára, megy, bármilyen típusú darabot tud viselni. 

A frizuráján sem végzett az elmúlt időszakban extrém módosításokat, néha kicsit vágatott a korábban még derékig érő hajából, a színe azonban mindig egy természetes szőke árnyalatban pompázott - egészen eddig. 

Dallos Bogi nemrég arról számolt be, hogy sokszor bizonytalan volt, most pedig kissé új köntösbe öltözteti az életét. Újra ad magának időt a gondolkodásra, a megújulásra, a pillanatok megélésére, ezáltal pedig új inspirációkat nyert, motiváltabb mint valaha, és végre olyan dolgok is előtérbe kerülhettek az életében, amelyek eddig nem. 

Többek között erről szól majd a novemberben megjelenő új nagylemeze, Az út közepén is. Dallos Boginak pedig nemcsak a lelkében, de a testén is látható a megújulás, olyat tett, amit még soha: barna hajra váltott. 

Lássuk az eredményt!

Na nem ám egy-két alig észrevehető árnyalatról beszélünk, az énekesnő az úgynevezett eperbarna szín mellett tette le a voksát. Nemcsak az eredményt mutatta meg, de a folyamatba is betekintést engedett egy rövid videó formájában. 

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Dallos Bogit barna hajjal láthatjuk, a Sztárban sztár egyik adásában ugyanis Zséda bőrébe bújva vadító, barna dívaként lépett színpadra. Már akkor is imádták a rajongók a hajszínét, ki tudja, talán innen az inspiráció?