Brooklyn Beckham, azaz David Beckham legidősebb fia idén nyáron megházasodott, de az örömszülőknek kissé feszült a viszonya a menyükkel. Nicola Peltz nemrég beszélt arról, miért van súrlódás közte és anyósa, Victoria Beckham között, és ez az interjú, mint most kiderült, csak olaj volt a tűzre.

Az alábbi kép még az esküvőről készült, ki gondolta volna, hogy ilyen konfliktus származik majd a frigyből?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Persze a családtagoknak van annyi esze, illetve van bennük annyi jóérzés, hogy próbálják nem kiteregetni a szennyest, dehát vannak ők elég híresek ahhoz, hogy megtegyék ezt helyettük a névtelen, a családhoz közel álló források.

Ők arról tudósítanak, hogy a családi dráma odáig fajult, hogy David Beckham kénytelen volt leülni a legidősebb fiával egy lelki beszélgetésre, amelynek során az apa jól megmosta a fejét Brooklyn Beckhamnek. A The Mail + forrásai szerint a nagy apai lecseszésben a következők hangzottak el:

nem csinálunk ilyet a mi családunkban  – és te is tudod, hogy nem csinálunk ilyet a mi családunkban. Rajtad múlik, hogy ezek után most mi történik, de elegünk volt a drámából.

Nicola Peltz mindenesetre az interjúban azt is mondta, hogy David és Victoria Beckham természetresen csodálatos após és anyós.

Via