Nehéz nem emlékezni, hogy a tavalyi évben Austin Butler milyen hatalmasat alakított az Elvis filmben. A szexi színész Golden Globe-díjat kapott januárban, de az Oscar-díjra is minden esélye megvan! A sztár most elárult egy kulisszatitkot: döbbenetes módszerrel hízott meg, hogy minél hitelesebb Elvis Presley legyen.

Fagyi a mikróban

Austin Butler elárulta, hogy a trükköt Ryan Goslingtól vette át, aki eredetileg szerepelt volna a Komfortos mennyország című filmben. Nos, a színészt végül lecserélték, és a szerepet Mark Wahlberg kapta meg. 

Megmikróztam a fagyit és megittam, hogy hízzak

- vallotta be Austin Butler, aki más trükköket is alkalmazott. 

Rengeteg fánkot vettem, és megettem mindet. Tényleg elkezdtem felszedni néhány kilót. Körülbelül egy hétig mókás, aztán szörnyen érzed magad

- tette hozzá a színész.

Nehezen tudta elhagyni az akcentust

Austin Butlernek évekbe telt, mire sikerült elhagynia az Elvis akcentusát. A színész még a Golden Globe-díját is úgy vette át, hogy kísértetiesen hasonlított a beszéde a világhírű énekeséhez. Az eset után rengetegen savazták, de februárban már arról szóltak a hírek, hogy sikerült megszabadulnia az akcentusától. A rossz hír: a hangszálai teljesen tönkrementek. 

Elhagyom az akcentust, de valószínűleg a hangszálaimat már így is sikerült hazavágnom azzal a sok-sok énekléssel. Egy dalt kb. negyvenszer vettünk fel a filmhez

- nyilatkozta korábban Austin Butler.

Régi haj, régi súly

Austin Butler a tavalyi évben a film debütálásakor már újra szőke hajjal hódított, valamint a kilók is hamar lementek róla. Íme, egy videó 2022-ből:

Via