Nem élete legszebb korszakát éli Shakira: depressziós lett amiatt, hogy az elmúlt hónapokban tönkrement a kapcsolata gyermekei apjával, Piquével; ráadásul az alkalmazottai is folyamatosan panaszkodnak rá — néhányuk szerint ugyanis kifejezetten hisztis és parancsolgató a kolumbiai énekesnő. Ez utóbbi véleményt az is megerősíti, hogy Shakira nemrég egy egészen nevetséges ok miatt rúgatta ki az egyik asszisztensét! 😲 

Tényleg olyan rossz főnök Shakira?

Shakirára már korábban is  panaszkodtak az alkalmazottai: állítólag egyáltalán nem közvetlen, inkább zárkózott személyiség, direktben pedig nem is lehet "csak úgy" hozzászólni az énekesnőhöz. De vannak, akik szerint még az is idegesíti Shakirát, ha az asszisztensei a szemébe néznek és úgy beszélnek hozzá!

Eddig nehezen lehetett elhinni ezeket a dolgokat az amúgy mindig szerény és visszahúzódó életet élő Shakiráról, azonban nemrég még egy asszisztense kitálalt a riportereknek!

Hihetetlenül, miért rúgatta ki az asszisztensét

Shakira ugyanis azért rúgatta ki az egyik asszisztensét, mert nem melegítette neki fel az ebédjét. Legalábbis nem eléggé. A bizonyos eset alkalmával egy csirkés-rizses ételt ebédelt volna az énekesnő,  ami már ki volt neki készítve és elő is lett neki melegítve, Shakira azonban nem találta elfogadhatónak a kaja hőmérsékletét, úgyhogy inkább megvált az asszisztensétől. Durva, nem?

Persze, az is lehet, hogy teljesen más van a dolog mögött és ez csak egy kitaláció, vagy Shakira csak a hideg kajára fogta az asszisztense kirúgását. Az viszont mindenesetre meglepő, hogy sorra állnak elő az énekesnő volt alkalmazottai a durvábbnál durvább sztorikkal!

Szavazás

Via