Javában dübörög az X-Faktor új évada, a hétvégén pedigkiderült, hogy kik azok a versenyzők, akik bejutottak az élő show-ba. És ahogy lenni szokott, a mentorok döntéseivel nem értenek maradéktalanul egyet a nézők, azonban ByeAlex választása most különösen kiverte a biztosítékot a kommentelőknél.

A mentor ugyanis hisz az Isky & Szkym duóban, annak ellenére, hogy a többi mentor egyöntetűen le akarta beszélni róluk. Alex ezért végül egyenes ágon vitte magával az együttest az élő show-ba, aminek azonban a netezők nem mind örültek. Annyira, hogy azóta is záporoznak a kritikus kommentek, az indulatok pedig egyre jobban elszabadultak, vannak kifejezetten gyűlölködő megjegyzések is bőven.

Ebből lett elege ByeAlexnek, Facebook-oldalán védte be a versenyzőit:

Tiszteletben tartom, ha valaki nem ért egyet a döntéseimmel a tegnapom kapcsán. De ez csak zene. Én igyekezni fogok, hogy tereljem a versenyzőimet előre. 3x győztem eddig. Sokat tettem bele akkor is. Most is. De azt szeretném, ha figyelembe venné minden kommentelő, amikor ganéságokat fogalmaz meg, hogy a fiúk 15 és 16 évesek. Valakinek a fiai. A szeretett gyerekei. Nem tudom, milyennek kell lennie egy tini srácnak ma, de én pont ilyen jókedvű, éretlen, és tökéletlen figura voltam ennyi idősen, mint ők. Szóval… plíz… emberibben!
Továbbá, nem minden az, aminek tűnik. Az első dal már kész és konkrétan baszottyo! Jöv7en élő show! ☄️

Az élő adások október 22-én indulnak, szóval már nem kell sokat várni, és kiderül, hogy ByeAlexnek vagy mindenki másnak van-e igaza! 😉