Megműttette a melleit Dwayne Johnson! A Szikla mellizmai túl nagyra dagadtak az edzéstől, ezért már nem érezte jól magát a bőrében. Egy egyszerű zsírleszívásra volt szüksége a színésznek ahhoz, hogy újra elégedett legyen saját magával. 

Nem mostanában történt

Dwayne Johnson még 2005-ben esett át a műtéten. A problémája egyáltalán nem számított ritkának, ugyanis a férfiak 35 százalékát érintheti a megnagyobbodott mell problémája.

A népszerű orvos,  Dr Youn a TikTok oldalán elmesélte, hogy az esetek 90 százalékában magától megoldódik a probléma, de úgy tűnik, hogy a színész esetében ez nem  így történt. 

Korábban a színész is nyilatkozott a plasztikai műtétjéről:

Állandóan a pólóm nélkül mászkáltam, szóval megtettem

- mesélte Dwayne Johnson.

@doctoryoun Celebrities you didn’t know had plastic surgery! #therock #dwaynejohnson #gynecomastia #plasticsurgery #plasticsurgeon #fyp ♬ Up Beat (Married Life) - Kenyi

Ez ám az őrület! 

Emlékszel arra a nőre, aki 24 milliót költött arra, hogy Kim Kardashian mása legyen? Mint megírtuk, a nő teljesen átszabatta magát. Nos, mi még mindig azt valljuk, hogy túlzott hasonlóság nincs közöttük, de az biztos, hogy Cherri Lee a vonásait eltűntette, és ma már egyáltalán nem hasonlít a régi önmagára. 

Via