Ahogyan arról mi is beszámoltunk Ed Sheeran nemrégiben fedte fel, hogy miért tűnt el hosszabb időre a közösségi médiából. A zenész egy szívhez szóló bejegyzésben tudatta a rajongókkal, hogy a feleségénél rákot diagnosztizáltak akkor, amikor a  második gyermekükkel volt várandós, valamint arról is lerántotta a leplet, hogy mennyire megviselte a legobb barátja,  Jamal Edwards, zenei producer halála. 

Beszéltek a tragédia előtt 

Az énekes ráadásul most azt is felfedte, mindössze néhány órával azelőtt beszélt a legjobb barátjával telefonon, hpgy ő tragikus körülmények között meghalt volna. Ed egy interjúban beszélt Jamaról, valamint arról, hogy ő volt az, aki segített neki beindítani a zenei karrierjét. Annak idején ugyanis Edwards feltöltött Sheeranről egy videót a népszerű YouTube csatornájára, röviden pedig innen indult minden.t Ed és Jamal között pedig nagyon szoros, baráti viszony alakult ki, Sheeran pedig máig nem tudta feldogozni a férfi halálát. Edwards tavaly februárban, mindössze 31 évesen halt meg, miután kokain-és alkoholfogyasztás miatt leállt a szíve. 

A gyász

Azon a napon, amikor meghalt, egy zenei videót kellett volna forgatunk 

– magyarázt az interjúban Ed, aki hozzátette: alig pár órával a tragédia előtt még beszélt a producerrel. 

A gyász egy nagyon magányos dolog, azt hiszed, te vagy az egyetlem, aki átéli, de nyilván sokkal többen megértik a dolgokat (...) Elképesztő emlékeim vannak róla, amelyek boldoggá tesznek, de egyben szomorúak is 

– mesélte Sheeran, aki a közelmúltban adta ki az Eyes Closed című dalát, és a hozzá tartozó videóklipet, melyben az énekest egy kék szörny követi, ami a gyász metaforájaként szolgál. 

(via