Ed Sheeran bevallotta, hogy terápiára jár, mert annyira sok veszteség érte az elmúlt időszakban, hogy képteken ezekkel egyedül megbirkózni. 

Ed Sheeran először vallott élete legsötétebb időszakáról

Ed Sheeran úgy érzi, nem akar tovább élni, mivel tragédiák sora rázta meg az elmúlt időszakban. 2022 februárjában meghalt legjobb barátja, Jamal Edwards, aki 2006-ban megalapította az SBTV zenei platformot, és segített Ed Sheeran zenei karrierjének beindításában. 31 éves korában érte a halál, Ed Sheeran pedig képtelen feldolgozni, hogy társa és barátja nincs többé.

Ed Sheeran elmondta, hogy a tragédia előtti este Taylor Swifttel és Joe Alwynnal vacsorázott, ahonnan még SMS-t is írt Jamalnak a másnapi videóklip forgatásról.

12 órával később meghalt. A legjobb barátom meghalt. Ennek nem így kellett volna történnie. Úgy éreztem, nem akarok már tovább élni én sem. Egyszerűen csak fuldokoltam a mindennapokban, és nem tudtam, hogyan szabadulhatnék ki ebből a helyzetből

Jammal Edwards halála nem sokkal azután következett be, hogy Ed Sheeran feleségéval, Cherry Seabornnal 6 hónapos terhesen közölték az orvosok, hogy sürgős műtetre van szüksége egy daganat miatt, ám erre csak a szülés után van lehetőség. 

Felesége mentette meg Ed Sheerant

A 32 éves popsztár bevallása szerint tehetetlennek érezte magát, és végtelenül dühítette, hogy nem tudott mit tenni, hogy segítsen élete szerelmén, és megmentse a családjukat. 

Ed Sheeran bevallotta, hogy önzőségnek érzi, hogy az öngyilkosságot fontolgatta, és nem a feleségével, valamint a gyermekével foglalkozott. Ám mégsem tudta, hogyan vegye vissza az irányítást az élete felett, és felesége mentette meg. 

Cherry volt az, aki eltervezte, hogyan jöhetek ki ebből a gödörből. Ő keresett nekem egy terapeutát is. Nagyon fontos, hogy ha rosszul vagy, kérj segítséget. Ebben semmi ciki nincs, ne legyen miatta bűntudatod. 

via