Vilmos herceg és Harry herceg unokatestvérét, Beatrix hercegnőt nemcsak az Egyesült Királyság, hanem az egész világ a szívébe zárta! A jótékony akcióiról és kedves, derűs természetéről híres hercegnő a minap a londoni Lady Garden gálán vett részt, ami az egyik első hivatalos eseménye volt azóta, hogy szeretett nagymamája,  II. Erzsébet királynő elhunyt. A hercegnő talán pont emiatt vágyott a társaságra: a gálán ugyanis annyira szívélyesen viselkedett, hogy szinte mindenkit megölelt, aki az útjába került!

Beatrix hercegnő hihetetlenül barátságos személyiség

Beatrix hercegnő a gálára édesanyjával, Sára yorki hercegnével (a képen) és férjével, az olasz milliárdos Edoardo Mapelli Mozzival ment el, akivel alig két éve született meg első közös kislányuk. A hercegnő Katalin hercegnével és Vilmos herceggel ellentétben ritkán megy el hivatalos eseményekre, mert nem szereti a felhajtást, ám gálán annyira kedves volt mindenkivel, hogy mindenki a szívébe zárta őt!

Getty Images/David M. Benett
Getty Images/David M. Benett

A 34 éves hercegnőnek ugyanis mindenkihez volt egy-egy kedves szava, sőt! Annak, akivel beszédbe elegyedett, még ölelést is adott Beatrix hercegnő, akit láthatóan nagyon megviselt nagymamája, II. Erzsébet királynő halála, ugyanis az elmúlt években képest hihetetlenül vékony, már-már törékeny alkata lett. A hercegnő öleléseiről természetesen egy édes kis videót is készített az egyik jelen lévő lap.

A Beatrix hercegnőről készült édes videót ITT lehet megtekinteni!

Via