Már a karrierje elején megfogadta Jennifer Aniston, hogy a magánéletét teljesen kizárja Hollywood-ból, ezért nem meglepő, hogy 2011-ben vásárolt kaliforniai villája is Los Angeles legszélén, Bel Air-ben helyezkedik el. A színésznő mesés A. Quincy Jones által tervezett otthonát egykor a 20. század egyik legnevesebb illusztrátora, Robert Maguire birtokolta, ám a Jennifer Aniston Stephen Shadley lakberendezővel együtt teljesen újjá álmodta a belső tereket.

Mesés ingatlan


A színésznő 8,4 milliárdos otthona a környék egyik legnagyobb ingatlanja a maga 780 négyzetméterével és több hektáros birtokával. Jennifer Aniston egyedül él benne kutyáival és a ház személyzetével együtt, tehát bőven van helye arra, hogy jól érezze magát. A koronavírus idején állítólag a színésnző három hétig ki sem mozdult az otthonából, de még ekkor sem érezte magát bezárva.

Soha nem szerettem elmászkálni otthonról, otthonülő típus vagyok, ezért a koronavírus alatti karantén nem okozott különösebben nagy kihívást. Bár mindenki azt mondta, hogy olyan az egész bezártság, mint egy rémálom, én nem éltem meg annak

- mondta a színésznő Jimmy Kimmel Live tévéműsorában, aki főleg takarítással, kertészkedéssel és régi emlékek felfedezésével töltötte a karantén alatti időszakot. A házban pedig volt bőven mit felfedezni, ugyanis négy darab, már-már lakosztály méretű hálószobája, valamint hat és fél fürdőszobája van.

Luxus, luxus

Persze, Jennifer Anistonnak két walk-in gardróbja is van, hogy a medencéről, a borospincéről , valamint az ázsiai stílusú, a zen buddhizmust idéző kertjéről ne is beszéljünk.

A ház felülről nézve U-alakot formál, két szárnya pedig teljesen szimmetrikus egymással. Egyik részében Jennifer Aniston él, a másikat a családja és a barátai látogatására tartja fent, valamint a ház mellett van egy kis rész, ahol ház személyzete (beleértve a biztonsági őröket, a séfet, a házvezetőnőt és a takarítónőket) tud pihenni.

A kedvenc részei

Bár a ház belső terei is lenyűgözőek, Jennifer Aniston kedvenc része a ház közepén végigfutó, üvegkorláttal ellátott terasza, ahol a díjátadók előtt is előszeretettel szokott fotókat készíteni magáról. A lenti képgalériában hatalmas gardróbjába is betekintést kapunk, ami inkább hasonlít egy raktárhoz vagy egy óriási könyvtárhoz, mintsem egy ruhásszekrényhez.

Minden rész csodálatos

A színésznő konyhája is egészen csodálatos: óriási méretekkel rendelkezik és mindenből van benne, amire csak az ember vágyhat egy konyhában. A színek terén a földes árnyalatok, a bézs, a barna, a szürke és ezek kombinációja uralkodik, ami rendkívüli nyugalommal látja el az egész villát.

Jennifer Anistonnak persze külön konditerme is van, a mesés beépített bárpultról, a harmonikus, art deco stílusú irodájáról, valamint a gyönyörű, fekete színű fő fürdőszobájáról nem is beszélve. Feltűnő lehet, hogy a színésznő házában mindenhol ott vannak a buddhista kiegészítők és dekorációs elemek, melyek Jennifer Aniston saját bevallása szerint harmóniát és nyugalmat csempésznek az otthonába. 

Via