Elhunyt az Elvis film egyik szereplője, Shonka Dukureh. A 44 éves színésznőt a nashville-i lakásában találták meg holtan. A sztár Big Mama Thornton karakterét formálta meg az Elvis Presley életéről szóló filmben, ami az idei év legnagyobb szenzációja lett. A film végén 12 percig állva tapsoltak a nézők a cannes-i filmfesztiválon. 

Egyelőre arról nincs információ, hogy mi okozta a színésznő halálát, de a boncolás után ki fog derülni. Shonka két kis gyermeket hagyott hátra. 

Többen megemlékeztek

Az Elvis film rendezője, Baz Luhrmann a közösségi oldalán egy szívszorító posztban emlékezett meg a színésznőről. A posztot a Priscilla Presley-t játszó Olivia De Jonge és az Elvist megformáló Austin Butler is továbbosztotta. 

Egy különleges fény aludt ma el és az egész Elvis film család összetört Shonka Dukureh halála miatt. Abban a pillanatban, hogy csatlakozott hozzánk, Shonka örömet, lelket és persze a csodálatos hangját és zenéjét adta

-írta a bejegyzésében. 

Büszke volt

A színésznő rendkívül büszke volt az Elvis filmre. Az Instagram oldalán rendszeresen osztot meg fotókat és videókat a forgatásokról és a premierről, valamint a film sztárjáról, Austin Butlerről is. 

Via