Elkezdődött az Emily Párizsban 3. évadának forgatása a szerelem városában. A 2. évad igen nagy izgalmakkal zárult le, azt sem tudni, hogy Lily Collins karaktere, Emily Cooper Chicagóban, vagy Párizsban képzeli el a jövőjét. Valamint két dögös pasi közül is választania kell, ám egyelőre rejtély, hogy a francia séf Gabriel, vagy az angol bankár Alfie mellett fogja letenni a voksát. 

A 4. évad is jön 

A rajongók örömére már az is biztos, hogy a harmadik után egy 4. évaddal is folytatódni fog a népszerű sorozat. Úgyhogy egy ideig biztosan követhetjük Emily kalandjait Párizsban!

Alfie visszatér

A nézők beleszerettek Alfie karakterébe. Az őt játszó Lucien Laviscount korábban úgy nyilatkozott, hogy élete legjobb éve volt, amikor a 2. évadot forgatta a stábbal és természetesen örömmel térne vissza a 3. évadra is. Néhány nappal ezelőtt pedig hivatalosan is megerősítették, hogy Alfie karaktere nem csak visszatér, de állandó szereplő lett. 

Elkezdődött a forgatás

A show egyik színésze, William Abadie korábban elárulta, hogy június elején kezdődnek meg a forgatások Párizsban.  Sőt a színész azt is elmondta, hogy minden esély megvan rá, hogy londoni jelenteket is forgassanak. Ez azt jelenti, hogy Emily el fog menni Alfie-val Londonba? Hamarosan kiderül!

Lily Collins posztolt

A show legnagyobb sztárja a közösségi oldalára tett ki egy fotót, Ashley Park színésznővel. Bizony a két színésznő már a francia fővárosból csekkolt be!

Újra együtt Párizsban. Kezdődjék a 3. évad forgatása

- írta a bejegyzésében Lily.

Via