Lily Collins életét teljesen megváltoztatta az Emily Párizsban című sorozat, hiszen a színésznő számára ez volt a sorsfordító szerep, ami meghozta a régen várt sikert. Na és persze a busás vagyont. 

Lily Collins a Netflix egyik leggazdagabb sztárja lett

Lily Collins élete mesébe illő fordulatot vett a Netflixnek köszönhetően. Az Emily Párizsban mindent megadott neki amire csak vágyott: ismertséget, vagyont, lehetőségeket, szakmai kihívásokat. Most pedig fény derült arra a titokra, ami sokakat régóta foglalkoztat: mennyi pénzt kereshet a főszereplő egy epizóddal?

Azt már most elárulhatjuk, hogy a színésznő a Netflix egyik legjobban kereső művésze lett a sorozattal, amelyért csillagászati összegeket fizetnek neki epizódonként. 

Mennyi az annyi?

Lily Collins nem kevesebb, mint 300.000 eurót keres epizódonként, ami forintban szinte kiolvashatatlan, de azért megpróbálhatjuk: 118.831.829 forint. Ha pedig ezt felszorozzuk azzal, hány epizód forgott már le, akkor végleg elveszthetjük a fonalat a tizedesvesszők tengerében. 

Na persze ez nem azt jelenti, hogy a sztár már az első két Emily Párizsban évadban is ennyit kapott volna a szereplésért, ám mostanra itt tart, és a következő évadra lehet, hogy még ennél is magasabb gázsit kér majd a streaming-óriástól. 

A Celebrity Net Worth egyébként Lily Collins nettó vagyonát nagyjából 24 millió dollárra becsüli, ami forintra átváltva 9.5 milliárdnak felel meg. Na és hol van még a vége?

via