A konteó szerint Eminem nem is a közelmúltban halt meg, hanem már 15 évvel ezelőtt. 

Nos, sok mindent olvasni a neten, de ez biztosan a legcifrábbak közé tartozik: egy összeesküvés-elmélet szerint Marshall Mathers, vagyis Eminem 2006-ban meghalt, és egy klónnal helyettesítették - írja a Mirror. 

A külöféle  pletykák  akkor röppentek fel, amikor a rajongók észrevették, hogy az énekes hangja és állkapocsvonala is teljesen megváltozott, és az emberek természetesen arra a következtetésre jutottak, hogy a rapper biztosan meghalt.

Ha ez nem lenne elég, a rajongók szerint Eminem dalszövegei is ekkortájt kezdtek megváltozni, és sokkal nagyobb hangsúlyt kapott zenéjében a hip-hop, de még az öltözködési stílusa is sötétebb lett. 

Biztos, hogy Eminem egy klón. Volt egy balesete, miután eltűnt körülbelül egy évre, de visszajött, és teljesen máshogy néz ki

–  írta egy kommentelő, utalva a  rapper  állítólagos autóbalesetére.  

Az már csak olaj volt a tűzre, hogy a spanyol La Guía Del Varón nevű weboldal „ android klónnak” nevezte a rappert, és halálhírét tényként közölte. 

Azt, hogy az  összeesküvésnek  van-e bármi alapja, azt mindenki döntse el maga, de mindenbizonnyal csak arról van szó, hogy ahogy minden ember, a sztárok is változnak az idővel.

Via