Mint korábban beszámoltunk róla, Erzsébet királynő egészségi állapotában a jelek szerint rendkívüli változás állhatott be, ugyanis azonnal orvosi felügyelet alá vonták, valamint a királyi család tagjai is gyorsan a helyszínre siettek. 

Megrázó hírek érkeztek Erzsébet királynőről

Az egész világ Erzsébet királynőért aggódik, ma délután döbbenetes hír rázta meg az embereket: azonnali orvosi felügyeletet rendeltek el, és meglepő módon  az egész család Balmoralba sietett. 

Hogy a BBC tud-e már valamilyen konkrétabb információt, arról egyelőre nincs hír, de rendkívül aggasztó, ami jelenleg a csatornánál zajlik. 

Műsorváltozás és gyászruha a BBC-nél

A BBC One felfüggesztette a műsorrendjét, miután a mindenkit felkavaró hír napvilágot látott. 

Huw Edwards műsorvezető sötét öltönyt, fehér inget és fekete nyakkendőt visel, amelynek oka megrázó: a BBC öltözködési rendje szerint amikor a királyi család egy tagja meghal, ezt kell viselniük. Hogy a változások és a lépések csak előkészületek, vagy esetleg bővebb információkat kaphattak a palotától, az egyelőre rejtély.

A TV csatorna 12:39 óta csak Erzsébet királynő állapotáról sugároz híreket, és ugyan konkrétumokat egyelőre nem tudni, mindenképpen aggasztó, hogy még Harry herceg és Meghan Markle is a helyszínre sietett. 

Via