A néha uralkodó, Erzsébet királynő és Vilmos herceg nagyon közel álltak egymáshoz, kötelékük, egymás iránt érzett szeretetük pedig bőven túlmutatott a hivatalos kötelezettségeiken. 

Személyes szavakkal búcsúzott a királynőtől 

Vilmos a királynő halála után nagyon személyes szavakkal búcsúztatta Erzsébetet, a Royal Family oldalain közzétett posztban akkor azt írta: 

A világ egy rendkívüli vezetőt veszített el, akinek az ország, a birodalmak és a Nemzetközösség iránti elkötelezettsége abszolút volt (...) Én azonban egy nagymamát veszítettem el

Valamint így fogalmazott: 

Három gyermekem vele tölthette a nyaralásokat, és olyan emlékeket szerezhetett, amelyek egész életükben megmaradnak. A legboldogabb pillanataimban is mellettem volt. És mellettem volt életem legszomorúbb napjaiban is. Tudtam, hogy eljön ez a nap, de még eltart egy ideig, amíg a Nagyi nélküli élet valóságát igazán valóságosnak fogom érezni.

Előkerült egy levél 

Most pedig előkerült egy levél, amit Erzsébet királynő még 25 évvel ezelőtt írt  Vilmos hercegnek. A kézzel írt sorokat hétfőn tették közzé Royal Household Twitter oldalán, ahol pillantok alatt több ezer kedvelést kapott. 

Vilmos, remélem mindennap élvezni fogod, ha kinyitod ezt, nagyi 

- írta a kedves üzenetben Erzsébet királynő, amit a fiatal Vilmos hercegnek küldött, feltehetően egy adventi naptárral együtt. 

Imádják a kommentelők 

A hozzászólok körében persze a most előkerült üzenet hatalmas népszerűségnek örvend, az egyik kommentelő például azt írta: "Aawww, milyen szép. Gyönyörű , értékes emlék." Egy másik hozzászóló, pedig a legédesebb dolognak nevezte a kézzel írt sorokat. 

(via)