Az Eufória színésznője, Sydney Sweeney elárulta, hogy még azt sem engedheti meg magának, hogy két munka között pihenjen.

Ha egy féléves szünetet akarnék tartani, nincs annyi megtakarításom, ami ezt fedezné

– idézte szavait a New York Post. 

Nincs senki, aki támogatna, senki, akihez fordulhatnék, aki kifizetné a számláimat, vagy akitől segítséget kérhetnék

– mondta.

A 24 éves  színésznő  megjegyezte, hogy modellmunkái miatt el tudja tartani magát, de színészként közel sem profitál annyit, mint azt az emberek gondolnák.

A színészeket már nem fizetik úgy, mint régen, a streaming-szolgáltatók pedig nem osztanak jutalékot. A legnagyobb sztárokat még mindig megfizetik, de nekem  5 százalékot kell adnom az ügyvédemnek, 10 százalékot az ügynökeimnek, 3 százalékot pedig a menedzseremnek

– magyarázta Sydney, és hozzátette: ha csak a  színészkedésből akarna megélni, nem engedhetné meg magának a fényűző, Los Angeles-i életet. 

A 3 millió dolláros Los Angeles-i villáának a jelzáloga valóban nagy havi kiadás, de remélhetőleg a golfpályára néző kilátás valamennyire enyhíti a színésznő fájdalmát.

Nehezen indult a karrierje

Sydney  a múltban nyíltan beszélt arról, hogy szülei milyen anyagi nehézségekkel szembesültek, amikor 13 évesen Los Angelesbe költöztek, hogy lányuk folytathassa színészi karrierjét.

Egy szobában laktunk. Anyukámmal egy ágyon aludtunk, apukám és a kisöcsém pedig egy kanapén osztoztak

– emlékezett vissza

Via