Újabb hatalmas szenzáció következhet a brit királyi család történetében: azt pletykálják, jön a következő megxit.

Újabb távozás?

A brexitre utalva megxitnek nevezte el a közvélemény azt, amikor Harry herceg és felesége, Meghan hercegné úgy döntöttek, hogy kilépnek a brit királyi családból, és Amerikába költöznek. Rengeteget hallhattunk erről a távozásról az utóbbi időben, többek között azt, hogy Harry herceg felhívta arra a figyelmet, hogy milyen jellemző, hogy ezt a túlnyomórészt negatív színben feltüntetett döntést egyedül Meghanról nevezték el, holott ez kettejük közös döntése volt. Harry herceg szerint ez is azt jelzi, milyen ellenségesek az emberekkel a nőkkel, illetve konkrétan az ő feleségével.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Nos, a brit királyi család következő tagja, aki hasonló lépést fontolgat a jelek/pletykák szerint, nem más, mint Eugénia hercegnő és férje, Jack Brooksbank. Eugénia hercegnő II. Erzsébet egyik unokája, az édesapja a családból szexbotránya miatt eltávolított András herceg, a nővére Beatrix hercegnő. Beatrix és Eugénia hercegnők édesanyja, András herceg volt felesége pedig az alábbi képen látható Sarah Ferguson, akit érdekes módon pont most kezd visszafogadni a királyi család.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Ők is Amerikába mennek

A pletykák annak alapján indultak be, hogy a Daily Mail című lap tudósítása szerint Eugénia hercegnőéknek amerikai ingatlanokat mutogatnak Harry hercegék. Azaz nagyon úgy néz ki, mintha ők is azt fontolgatnák, hogy lelépnek Nagy-Britanniából, és Amerikába költöznek, valószínűleg egy kedvezőbb klímájú helyre.

A család barátja árulta el a lapoknak, hogy Eugénia hercegnő azt tervezgeti, hogy esetleg unokatestvéréék közelébe költözik, a kaliforniai Montecitóba. A hercegnő egyébként élt már az USA-ban: 2013 és 2015 között egy aukciósháznak dolgozott, és emiatt New Yorkban élt. És hát jelenleg sem lehet mondani, hogy ki se tenné a lábát Britanniából, hiszen a férje Portugáliában dolgozik, így a család rengeteg időt tölt ott.

Most, hogy érkezik a második baba, talán úgy dönt a család, hogy itt az ideje új életet kezdeni az USA-ban.

Via