Férjhez ment a hétvégén Donald Trump fiatalabbik lánya, a 29 éves Tiffany Trump. Az USA volt elnöke még pohárköszöntőt is mondott a menyegzőn, valamint táncolt is a lányával a „Here Comes the Sun” című dalra. 

Együtt táncoltak 

Az esküvőt Palm Beach-i, Mar-a-Lago üdülőhelyen tartoták szombat este. A Page Six által megszerzett videofelvételeken a 76 éves Donal Trump és a 29 éves Tiffany láthatók, akik éppen önfeledten csevegnek egymással, majd táncra perdülnek a Beatles klasszikusára. 

A volt amerikai elnök, aki az oltárhoz kísérte a lányát még beszédet is mondott és azt mondta újdonsült vejének, Michael Boulosnak: 

Michael, jobb ha vigyázol rá (...) Két lenyűgöző ember vagytok, ez pedig csodálatos nap volt. 

Beszédet mondott 

Donald a beszédében az időjárást is felhozta, ugyanis félő volt, hogy a Nicole nevű hurrikán az esküvő helyszínét is eléri, emiatt Tiffany ki is borult. A menyegző napján azonban végül rendkíüvl jó idő volt, ennek kapcsán Trump úgy fogalmazott: „Azt hiszem, ez emblematikus” – majd hozzátette, nagyon büszke a lányára és a vejére is, köszöntőjét pedig egy jó kívánsággal fejezte be: „Legyen szép életetek együtt.”  – mondta. 

Az édesanyja is felszólalt 

Az esküvőn Tiffany anyukája, Marla Maples is beszédet mondott, egy ponton pedig köszönetet mondott volt férjének, Donaldnak, akivel 1993 és 1999 között voltak házasok. 

Csak szeretném megköszönni a csodálatos édesapádnak, Donaldnak, a gyönyörű Melaniának [Trumpnak] és az egész családnak, hogy olyan közel tartottak Tiffanyhoz az évek során

– mondta, majd hozzátette: „Ha mindannyian erősek maradunk együtt, akkor segítünk összetartani a világot.„ 

Egyesek egyébként attól tartottak, hogy Donald Trumpnak rossz hanguala lesz a menyegzőn, az amerikai félidős választási eredmények miatt, ám a források szerint az ex-elnök remek hangulatban volt. A luxus esküvőn a Trump család több tagja is jelen volt, köztük Melenai és fia, Barron, Ivanka Jared Kushner , Eric és Lara, Don Jr. és Kimberly Guilfoyle, valamint Donald ritkán látható nővére, Elizabeth Trump Grau.

Elképesztő luxus

A mesés esküvő egyik fénypontja a nyolc szintes, fehér cukormázas torta volt, amit fehér virágok díszítettek. 

Tiffany és Michael még 2021 januájában jegyezték el egymást, a Fehér Ház Rózsakertjében. A férfi egy 13 karátos, 1,2 millió dollárt érő gyűrűvel kérte meg szerelme kezét, akivel még 2018-ban ismerkedtek meg Mykonoson, amikor is Tiffany Lindsay Lohannal nyaralt. 

(via