Meghan Markle sokszor úgy érzi, elég. És ugyan a palotának hátat fordított, Harry hercegnek nem fog. Úgy érzi, bizonyítani akar. 

Meghan Markle tettekkel cáfolja a pletykákat 

Meghan Markle elszántabb mint valaha, neki már csak egy cél lebeg a szeme előtt: szeretné megmutatni a világnak, hogy sokkal többre képes, mint azt bárki gondolta volna. Igaz ez mind a magánéletére, mind a karrierjére.

Sokan azt találgatják, vajon tényleg válságban van-e a Harry herceggel kötött házassága, de Meghan Markle minden lépésével bizonyítja: ha a királyi családból való távozás nem szedte szét őket Harry herceggel, nincs, amit ne bírna ki a kapcsolatuk.

Nincs kilátásban válás

Meghan Markle szeretné, ha az emberek látnák, hogy magában, a férje nélkül is helyt áll nehéz és fontos szituációkban. Komoly ügyeket képvisel, felszólal, ha kell. Meg akarja mutatni, hogy nemcsak hercegnéként kell rá figyelni, de mint Meghan Markle is meg kell hallani, mi az üzenete.

Azt is szeretné elérni, hogy az emberek végre elfogadják, hogy Harry herceg és ő összetartoznak, és ez már nem fog változni. Hiába pletykálnak egyre gyakrabban a szakításukról, válásukról, ők együtt tervezik a következő éveket, és nincs közöttük probléma.